Samsunlu Milli Sporcu Fatma Damla Altın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile bir araya geldiklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımız,  Samsun'a hem kara lahana dolması yemeye hem de kahve içmeye geleceklerini söyledi. Ben de madalya sözü verdim" dedi.

"İKİ SÖZÜMÜDE TUTACAĞIM "

Dünya Para Atletizm Şampiyonası'nda iki kez altın madalya kazanan Samsunlu milli sporcu Fatma Damla Altın, geçtiğimiz günlerde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Spor Aşkı Engel Tanımaz" Özel Eğitim Okullarına Spor Malzemesi Dağıtım Töreni'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Sporcularla yakından ilgilenen Erdoğan Samsunlu milli sporcu Fatma Damla Altın ile de sohbet etti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile öz çekim  yapan Altın, Erdoğan'ı Samsun'a davet ettiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımızı Samsun'a davet ettim. Bana, 'Kara lahana dolması yapmayı biliyor musun?' diye sordu, 'Evet' dedim. 'Kiminle yapıyorsun?' dedi, 'Antrenörümüzün annesi Vildan Göz teyzemizle yapıyoruz.' dedim. Cumhurbaşkanımız, hem dolma yemeye hem de kahve içmeye geleceklerini söyledi. Çok heyecanlandım. Cumhurbaşkanımıza iki söz verdim. Birincisi, Samsun'da evimizde kara lahana dolması yapma diğeri de '2024 Paris Paralimpik Oyunları'nda madalya sözü. İnşallah İki sözümü de tutacağım" dedi. 

"CUMHURBAŞKANIMIZI SAMSUN'A DAVET ETTİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulünde sporcuların yaşadıkları heyecana da değinen Milli Takım Antrenörü Aytunç Göz, de şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımızın Fatma Damla Altın ile sohbeti oldu, Fatma da Cumhurbaşkanımızı Samsun'a davet etti. Buluşmada, Cumhurbaşkanımız, engelli bireyler adına onlardan asla vazgeçmeyeceğini, her zaman zirvede ve ön planda olacaklarını söyledi. Bu farkındalıkla umut ediyorum ki ulaşabildiğimiz kadar çocuğa da ulaşacağız."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.