AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "İnanıyoruz ki içinden geçtiğimiz bu zor günlerde sıkıntılarımızın hepsini aşacağız. İnşallah ramazan ayından sonra bu manevi atmosferin bereketi, topraklarımıza bereket getirecek" diye konuştu.

4f2f7b54-dd95-47a1-a417-c772ef12e9af.jpg

'BEREKET GETİRECEK'

Karaaslan, partisinin Tekkeköy İlçe Başkanlığınca Büyüklü Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır vatandaşlarla aynı sofrada buluşamadıklarını belirten Karaaslan, "Rabb'im yeniden bizi aynı sofralarda buluşturdu. Bir kez daha hamdolsun. İnanıyoruz ki içinden geçtiğimiz bu zor günlerde sıkıntılarımızın hepsini aşacağız. İnşallah ramazan ayından sonra bu manevi atmosferin bereketi, topraklarımıza bereket getirecek" ifadelerini kullandı.

460db5ef-d208-4845-90f7-7ef31833ab3e.jpg

BERABERLİK MESAJI

Karaaslan, dünyanın da zorlu bir dönemden geçtiğine işaret ederek, "Bizler de bu zorlu süreçten hızla inşallah çıkacağız. Burada en önemli olan şey, birlik ve beraberliğimiz. Bizim en büyük gücümüz de bu. O yüzden Rabb'im bu sofrada olduğu gibi birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin." diye konuştu. İftar programına AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da katıldı.

KARAASLAN SANATA DOKUNDU 

 Karaaslan, ayrıca Samsun ziyaretlerinde sanat atölyelerini ziyaret ederek, yapılan eserleri inceledi. Karaaslan, "Birbirinden değerli, birbirinden özel eserler ortaya koyan sanatkarlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

979eef5a-2c4d-4f87-ab12-39d16fcdeb91.jpg

ATÖLYELERİ ZİYARET ETTİ

Karaaslan, Tekkeköy ilçesi Büyüklü Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programı öncesi Atakum ilçesi Körfez mevkiinde geçen ay hizmete açılan bir galeri ve Tiyatrocu Murat Dölek'in atölyesini ziyaret etti. Karaaslan'a ziyaretlerinde AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

7760e67a-4694-44f1-9870-04203035eb0d.jpg

ESERLERE HAYRAN KALDI

İlk olarak Körfez Mahallesi Beş Sanat Galerisi'ni ziyaret eden Karaaslan, burada sergilenen geleneksel Türk İslam sanat eserlerini inceleyerek, hayranlığını dile getirdi. Ziyarette Karaaslan'a bilgi veren Uğur Karataş, sanatseverlere geleneksel Türk İslam sanatları alanında kaliteli ve orijinal eserler sunmayı hedeflediklerini belirtirken, "Yerelde şehrimiz Samsun, genelde ülkemiz adına sanatsal çalışmalara bir nebze olsun katkıda bulunma gayretindeyiz" dedi.

dd38d0a7-7a73-4485-8ee0-c07c4148dfa8.jpg

ÇOCUKLARI İÇİN DEFTER BOYADI

Karaaslan daha sonra Denizevleri'ndeki Tiyatrocu Murat Dölek'in Tahta Yürek Atölyesi'ni ziyaret etti. Burada aynı zaman ahşap oyma ustası Dölek'in ürettiği eserleri inceleyen Karaaslan, çocukları Hatice Sare ve Yusuf Yiğit için; tahta kapaklı defteri boyadı.

Ercan ÜSLÜ

SAMSUN HABERLERİ İÇİN GÖZ ATIN.







SAMSUN HABERLERİ İÇİN GÖZ ATIN.