Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak'ın da içinde olduğu makam Otomobili ile 2 aracın karıştığı  zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Mesut Laçin'in kullandığı 06 AK 4247 plakalı  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın makam otomobili, TEM otoyolunun  Dilovası rampasında,   yolun kaygan olması nedeniyle önündeki plakası ve sürücüsü  henüz belirlenemeyen otomobile çarptı.

Arkadan gelen, belediye basın çalışanlarını taşıyan 34 FM 5902 plakalı  otomobilin de Karabacak'ın aracına çarpması sonucu Darıca Belediyesi basın  görevlileri Gökhan Şahin ve Bülent Anar ile özel kalem müdürlüğü çalışanı Kenan  İbar yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından  yaralılar, ambulanslarla Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati  tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Kazadan yara almadan kurtulan Başkan Karabacak'ın, Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan'ın İzmit'teki toplu açılış programından döndüğü öğrenildi.

Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından  otoyolda trafik akışı normale döndü.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmit'teki toplu açılış programına  katıldıktan sonra dönüş yolundayken kaza yaptıklarını söyledi.

Dilovası rampasına çıkarken akan trafiğin aniden durduğunu ifade eden  Karabacak, "Hava yağışlıydı. Yolun kaygan olması nedeniyle önümüzdeki aracın  aniden durması sonucu arkadan çarpmak zorunda kaldık. O sırada arkamızdan gelen  belediyemizin basın birimindeki görevli arkadaşlarımızı taşıyan otomobil de bize  çarptı. Bizde bir sıkıntı yok. Arkadaşlarımız kafalarını çarpmışlar ama onlarda  da çok fazla bir şey yok." diye konuştu.

Kaynak:Milliyet