Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan, ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra Çarşamba Belediye binası önünde düzenlenen törenle görevi devraldı. 


Cumhur İttifakının Başkan adayı olan Doğan'ın devir teslim törenine AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden'in yanı sıra Parti yöneticileri ve çok sayıda Çarşambalı vatandaş eşlik etti.


KARAPIÇAK'TAN BAŞARI DİLEĞİ


Çarşamba'da 5 yıl içinde hiçbir şikayet kalmayacağını ifade eden MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak,  Halit Doğan'a başarı diledi.

HİZMET ÇITASI YÜKSELECEK


AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ise, "Halit kardeşimin Çarşamba'da hizmet çıtasını çok daha yukarılara taşıyacağına inancımız tamdır" diye konuştu.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK


Çarşambalılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Çarşamba'nın yeni Belediye Başkanı Halit Doğan, "Çarşambamızı göz kamaştıran bir hale getirmeyi hedefliyoruz. İkinci hedefimiz ise Çarşamba'nın istahdamına katkı sağlamak. Çarşamba'ya bizden önce hizmet eden tüm herkese teşekkür ediyorum. Görev süremiz bittiğinde aynı böyle bir kalabalık karşısında şanıyla şerefiyle görevi devretmeyi Rabbim hepimize nasip etsin. Belediyemizin kapısı herkese sonuna kadar. Çaya çorbaya bekliyorum. Karnı aç olanı yemeğe bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun birlikte hizmet edeceğiz dua alacağız" dedi.

Devir teslim töreni sırasında eski belediye başkanı Hüseyin Düğndar'ın bulunmaması dikkat çekti.

Yaşar KARAMAN- Mehmet Emin COŞKUN