Bilardo Dünya’sının ‘altın çocuğu’ Venom, Edirne’de bilardo sevenlerle buluştu. 3 kez Dünya Amerika Artislik Bilardo şampiyonluğu bulunan 27 yaşındaki Fransız asıllı Amerikalı bilardo ustası Florian Venom Kohler, bilardo severlere unutulmaz anlar yaşattı.
Edirne’de bulunan ve Güray Özbek’in işletmeciliğini yapacağı Chicago Bilardo Salonu’nun açılışına özel davetle Amerika’dan gelerek katılan Dünya Artislik Bilardo Şampiyonu Florian Kohler, bilardo severlere unutulmaz anlar yaşattı. 2011-2012-2013 yıllarında Dünya Amerika Artislik Bilardo Şampiyonlukları bulunan, bilardo dünyasının başarılı ismi Venom, özellikle çocukları kullanarak yaptığı özel atışlarla izleyenlerin beğenisini kazandı.
PERUK ESPRİSİ İZLEYENLERİ GÜLDÜRDÜ
Dünyaca ünlü genç bilardo ustası Venom, gösterisi sırasında izleyiciler arasında bulunan bir erkeği yanına davet etti ve bilardo masasının üstüne çıkmasını istedi. Masanın üzerine uzanan genç adamın, baş ve kolunun arasından atış denemeleri yapan ’Hünerli el’ olarak da anılan usta bilardocu Venom, başarılı olamayınca, ‘Çünkü siz bir bayan değilsiniz’ diyerek kendisine sarı bir peruk verdi ve giymesini istedi. Peruğu takan genç adam, tekrar bilardo masasına uzanınca, Amerikalı bilardocu Venom atışını başarıyla sonuçlandırdı.
Dünyaca ünlü bilardo yıldızı Amerikalı Florian Venom Kohler’in, 3 kez Dünya Amerika Bilardo Şampiyonluğu bulunurken, Las Vegas, Tokyo, Sidney gibi kentlerde ünlü mankenlerle yaptığı özel şovlarla tanınıyor.