Devrek ilçesine bağlı bağlı Komşular ve Bakırcılar köylerinde vatandaşın ev ve iş yerlerine girerek eşya ve malzemelerini çalan hırsızlar, girdikleri bir kümesten de 11 tavuk ve 3 horoz çalarak, kayıplara karıştı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında, ilçeye bağlı Komşular ve Bakırcılar köylerinde son birkaç gün içinde vatandaşın ev ve iş yerlerine girerek muhtelif eşya ve malzeme çalan hırsızlar, girdikleri kümesten de 11 tavuk ve 3 horoz çaldı. Komşular köyünde oturan Aydın Komşular’a ait iş yerine giren hırsızlar, 5 adet araç lastiği, 4 boru anahtarı, seyyar kablo ve oyma makinesi, Ahmet Dalkıç’a ait evden 50 adet boru ve araç anahtarları, aks, amortisman, bilye, çok sayıda cıvata ve soba çaldı.

Tahminlere göre aynı kişi ya da kişiler, Komşular köyü imamı Muhammet Derin’e ait kümese girerek, 11 tavuk ve 3 horozu çaldılar. Bakırcılar köyünde ise dün gece Sefer Gedik’in meskeninden pekmez kazanı ile 100 metrelik elektrik kablosunu, Durdu Püren’e ait evden pekmez kazanını, Mesut Gedik’in de eski evinden kazan ve bakraç çalan hırsız ya da hırsızlar, kayıplara karıştı.

Jandarma meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.