19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu mücadele bugün saat 18.00'de hakem Süleyman Abay'ın düdüğüyle başlayacak. Maçın naklen yayını ise TRT Spor tarafından izleyiciyle buluşacak.

SAMSUNSPOR RAKİBİNE 6 YILDIR PUAN VERMEDİ!..
Ligde son 7 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Samsunspor, Manisaspor ile 15. randevuya çıkacak. Konuk Manisaspor, son 6 yıldır Samsun deplasmanından puan alamıyor. Samsunspor'u en son 2 Ekim 2011 tarihinde deplasmanda mağlup eden Manisaspor bu karşılaşmadan sonra çıktığı 3 maçta yenilerek sahadan ayrıldı.


SAMSUNSPOR'DA GOL ÜSTÜNLÜĞÜ...
Samsunspor, bu zamana kadar oynanan 14 karşılaşmada rakibine 18 gol atma becerisi gösterdi. Manisaspor ise kırmızı-beyazlıların filelerini 16 kez havalandırdı. Samsun’da oynanan 6 karşılaşmada ise ev sahibi takım 8 gol atma başarısı gösterdi. Manisaspor ise deplasmanda 5 gol atabildi.

SAMSUNSPOR RAHATLAMA PEŞİNDE
Karşılaşma öncesinde Samsunspor 27 haftada topladığı 31 puanla 12. sırada, Manisaspor ise 27 puanla 14. sırada bulunuyor. Samsunspor son 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alırken, Manisaspor ise son 7 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. 2 takım da ligde oynadıkları son karşılaşmalarda sahadan galibiyetle ayrıldı. Samsunspor bugün kazanması durumunda alt sıralardan uzaklaşarak ligde rahat bir konumda yer alacak.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR!..
Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'nün Manisaspor karşısında şu ilk 11 ile başlaması bekleniyor:
"Tom, Erkam, Ercan, Abdülkerim, Mustafa, Hasan, Kone, Göksu, Murat, Lumu ve Halil İbrahim Pekşen."

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar'ın Samsunspor karşısında şu ilk 11 ile başlaması bekleniyor:
"İsmail, Fahri, Mikic, Ümit, Dimov, Ufuk, Umut, Metin, İsmail ve Perovic."