İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 150 personelin toplam 47 araçla Silivri bölgesinde su tahliye çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. 15 itfaiye ekibinin ise 77 araç, 460 kişi ve 20 evcil hayvanı sel sularından kurtardığı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kenti etkisi altına alan yağış sonrası yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Açıklamada, "İstanbul’u etkisi altına alan şiddetli yağıştan sonra temizlik ve tahliye çalışmaları devam ediyor. Selden en çok etkilenen Silivri bölgesinde ekipler temizlik ve ilaçlama çalışmalarına başladı. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Metro M1 hattı Yenikapı-Havaalanı-Kirazlı hattı seferlerine başladı" denildi.

Selin vurduğu Silivri’de de çalışmalar sürüyor. İBB tarafından verilen bilgilere göre 150 personel toplam 47 araçla tahliye çalışmalarını yürütüyor. 15 itfaiye ekibinin ise 77 araç, 460 kişi ve 20 evcil hayvanı sel sularından kurtardığı belirtildi.

Silivri bölgesinde 5 kanal açılırken, araç tahliyelerinden sonra su basan ev ve iş yerlerini sulardan temizleme-ilaçlama çalışmaları başladı.