DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Türk Müzik Topluluğu tarafından Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği Samsun Şubesi yararına düzenlenen '42. Seri Konser' sanatseverlerle buluştu

42. SERİ KONSER BEĞENİ TOPLADI

Atatürk Kültür Merkezi SAMDOB Aydın Gün Salonu'nda düzenlenen Konserin şefliğini H. Sevtap Bayraktar  yaparken, saz ve ses sanatçılarının emek verdiği konserde biribirinden güzel eserler icra edildi. Konser, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü ve icra edilen eserler beğeni topladı. 

"KONSERİMİZ YARDIM AMAÇLI DÜZENLENDİ

Konser hakkına açıklama yapan DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmer Ersin Gökçe " Kurulduğu günden bu yana, kamu yararına çalışan dernekler ve okul aile birlikleri kanalıyla köy ve kent okullarına yardım amacıyla konser veren topluluğumuzun konseri “Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği Samsun Şubesi” adına düzenlenmiştir.  Sizlerin de beğeneceğinize emin olduğumuz bu konserimizin hazırlanmasında emeği geçen ve özverili katkılarını esirgemeyen başta değerli şefimiz H. Sevtap Bayraktar olmak üzere, büyük bir istek ve disiplinle, bu konsere hazırlanan ses ve saz sanatçılarımıza bu geceyi bizlerle paylaşmak için bizleri onurlandıran kıymetli sanatsever dostlarımıza, en samimi teşekkürlerimizi iletir, bir başka konser ve etkinlikte birlikte olmak dileği ile saygılarımı sunarım" dedi. 

Umut Can EREN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.