Zorlu Eğitim Kurumları'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler renkli anlara sahne oldu. Öğrencilerin etkinlikleri davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün miniklere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da hazırlanan programla, Zorlu Eğitim Kurumları'nda şenlik havasında kutlandı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği ve dans ve cimnastik gösterilerinin gerçekleştirildiği programda düzenlenen yarışmalarla da öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.

"İNANCIN GÖSTERGESİ "

Zorlu Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, tüm çocukların bayramını kutlayarak şunları söyledi: "Dünyada eşi, benzeri ve tarihi olmayan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına ithaf edilmiş bu bayram, gelecek nesillere olan inancın bir göstergesidir. Ulu Önderimiz, yol göstericimiz, rehberimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle, özlemle ve rahmetle anıyorum. Amacımız çocuklarımızın 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşamalarıdır. Katılımlarınız için bütün velilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Ayvacık Kaymakamı Muhammed Raşit Aktay veda etti Ayvacık Kaymakamı Muhammed Raşit Aktay veda etti

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.