Haziran ayınının sonuna yaklaşırken hava sıcaklıkları mevsim normellerine ulaştı.Meterolojinin aktardığı günlük verilere göre; "Samsun Vezirköprü hava durumu" nasıl olacak? sorusunun yanıtı haberimizde.

çarşamba hava durumu-80

SAMSUN VEZİRKÖPRÜ HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminlerine göre, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde hava durumunun 25 Haziran Cumartesi günü parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli,hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 25 derece olacak.

SAMSUN HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Samsun'da hava durumunun bugün (25 Haziran Cumartesi) Samsun ili,Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli,hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 26 derece olacak.

METEOROLOJİ KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Samsun, Sinop ve Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli, Kastamonu’nun kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN