SAMSUN VEZİRKÖPRÜ HAVA DURUMU

Nisan ayını ortaladığımız şu günlerde sıcaklıklar yükselmeye başladı. İnternet kullanıcıları, "Samsun Vezirköprü hava durumu" başlığıyla aramalar gerçekleştiriyor.

SAMSUN VEZİRKÖPRÜ HAVA SICAKLIĞI

Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminlerine göre, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde hava durumunun 17 Nisan Pazar günü çok bulutlu olması bekleniyor. En yüksek sıcaklığın 26, en düşük sıcaklığın ise 6 derece dolaylarında olacağı öngörülüyor. 

Öte yandan Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, hafta boyunca en yüksek hava sıcaklığının  29, en düşük hava sıcaklığının ise, 6 derece dolaylarında olması bekleniyor. İlçede 19 Nisan Salı günü kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. 

SAMSUN HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Samsun'da hava durumunun bugün (17 Nisan Pazar) parçalı ve az bulutlu 22 derece olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Meteoroloji'den yapılan uyarıda, 

"Bölgemiz genelinde Afrika üzerinden toz taşınımı beklendiğinden görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan bölgelerde çamur şeklinde yağış, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.