Samsun Valisi Zülkif Dağlı Net Konuştu! 'Fiyatlar İnecek!' Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, marketlerde fiyatların olması gereken noktaya gelene kadar denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini söyledi

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, dövizdeki artışla birlikte hızla artan fiyatların, kurda meydana gelen düşüş sonrası da hızla inmesi gerektiğini belirterek "Fiyatlar olması gereken noktaya gelene kadar denetimlerimiz aralıksız sürdürülecek" dedi.

DENETİMLER DEVAM EDECEK Samsun Ticaret İl Müdürlüğü ile belediyeler tarafından fahiş fiyat artışı ve stokçuluğa karşı denetimler hafta sonu da devam etti. Fırsatçılara asla taviz verilmeyeceğini kaydeden Vali Dağlı, dövizdeki artışla birlikte hızla artan fiyatların, kurda meydana gelen düşüş sonrası da hızla inmesi gerektiğini ve fiyatların olması gereken noktaya gelene kadar denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini söyledi.

İNDİRİM ÇAĞRISI Bazı marketlerin çağrılarına cevap verdiğini ve indirimlerini yaptığını ifade eden Vali Dağlı, tüm sektörlere indirim çağrısında bulundu.

Merve İLHAN