Samsun Valisi Orhan Tavlı, polis ve jandarma uygulama noktalarını ziyaret ederek, denetimleri yakından takip etti, güvenlik güçlerine kolaylık diledi.

ÇALIŞMALARA YAKIN TAKİP

SGK Samsun heyetinden ziyaretler: "Farkındalık oluşturuluyor" SGK Samsun heyetinden ziyaretler: "Farkındalık oluşturuluyor"

Vali Tavlı, 2024'ün ilk saatlerinde Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ile birlikte polis ve jandarma kontrol noktalarını ziyaret etti. 

BOTLAR DEVRİYE FAALİYETİNE KATILDI

Sahil güvenlik botuyla devriye faaliyetine katılan Vali Orhan Tavlı, Samsun'un huzuru, vatandaşların can ve mal güvenliği için 7/24 aralıksız görev yapan kolluk birimlerine başarı diledi. Vali Tavlı ayrıca, uygulama noktalarında vatandaşlarla da sohbet ederek, sağlıklı ve hayırlı bir yıl temennisinde bulundu.

ŞEHİTLİKLERE ZİYARET

Vali Tavlı ayrıca 2024 yılının ilk gününde Kıranköy ve Asri Mezarlık'taki şehitlerin kabirlerini ziyarette bulunarak, dua etti. Vali Tavlı, yeni yılın ilk gününde evlatlarının kabrini ziyaret eden şehit aileleriyle de yakından ilgilenerek, sohbet etti.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.