Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 6 gün boyunca kentte gerçekleştirilecek TEKNOFEST'e katılacak kamu kurum kuruluşlarının görevlileri ile öğrencilere, misafirhaneler ve KYK'ya ait yurtların ayrıldığını belirterek, vatandaşların da barınma sorunu yaşamayacağını açıkladı. 

"MEMNUNİYET OLMAZSA OLMAZ"

Vali Dağlı, Samsun Medya Grubu'na özel yaptığı açıklamada, 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilecek TEKNOFEST'in final yarışmaları için Samsun'a gelecekler için misafirhaneler ile Kredi Yurtlar Kurumu'na ait yurtların ayrıldığını kaydetti.
Dağlı, misafirlerin 6 gün boyunca hem TEKNOFEST hem de Samsun'un yeme içme, konaklama mekanlarından memnun olması bizim için olmazsa olmaz" dedi.

"SON AŞAMAYA GELİNDİ"

TEKNOFEST'te artık son aşamaya gelindiğini kaydeden Vali Dağlı, şunları söyledi: "Otel fiyatları genel itibarıyla iki yıl pandemiden sonra her yerde yükseldi. Samsun'da konaklama tesislerimiz gayet iyi. Ancak Kredi Yurtlar Kurumumuzun yurtları da hem konforlu, hem de kapasite olarak  gerçekten çok iyi. Misafirhanelerimizin tamamını valilik adına rezerve ettik. Gelen misafirlerin 6 gün boyunca hem TEKNOFEST ortamından, hem Samsun'un yeme içme, konaklama mekanlarından memnun olması bizim için olmazsa olmaz. Bunun için de konaklama tesisi sahipleri ve esnaf kaliteli hizmet sunacağını ve fiyatlandırma konusunda bir sıkıntı yaşanmayacağını biliyoruz ve esnafımıza da bu konuda güveniyoruz."

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.