"KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR"

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, muhtarların vatandaş ve devlet arasında köprü görevi gördüğünü belirterek, kaymakamlık ve Belediye ile sürekli istişare halinde olmasının önemine değindi. 

MUHTARLARI DİNLEDİ

Vali Dağlı, Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle birlikte 'Muhtarlar Toplantısı'na katılarak, mahalle muhtarla bir araya geldi. Muhtarların sorun, öneri ve isteklerini dinleyen Vali Dağlı, vatandaşların talep ve beklentilerinin imkanlar dahilinde ivedilikle sonuçlandırılması için muhtarlarımızın  kaymakamlık ve belediye ile sürekli istişare halinde olmasının önemini vurguladı.

ÖNEMLİ HİZMET 

Toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olan ve bulundukları mahallede devletin tüm kurumlarını temsil eden muhtarların, vatandaşla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade eden Vali Dağlı,  muhtarların mahallelerindeki sorunların çözümü ile
vatandaşların talep ve beklentilerinin karşılanması  konusunda  önemli bir hizmeti yerine getirdiklerini söyledi.

Programa  Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Samsun Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat, Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır ve protokol üyeleri katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.