Samsun Valisi Doç.Dr. Dağlı, 'İstersem Ben de Başarırım Projesi' kapsamında ziyaret ettiği Malazgirt İlkokulunda sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

" EN BÜYÜK BEŞERİ SERMAYEMİZ VE GELECEĞİMİZSİNİZ" 

Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'İstersem Ben de Başarırım Projesi'nin öğrencileri okumaya, milli ve manevi değerlere sahip erdemli ve üretken bir gençlik olmalarını sağlamayı hedeflediğini söyleyen Vali Dağlı, öğrencilere "Siz kıymetli yavrularımız bizim en büyük beşeri sermayemiz ve geleceğimizsiniz. Sizlere, okul sürecince olduğu gibi yaklaşan yaz tatilinizi de kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde bulunarak geçirmenizi, her fırsatta bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Çünkü kitap, dil becerilerinizi geliştirirken bilişsel, duygusal, ruhsal ve ahlaki açıdan gelişmenizi sağlayacak en önemli araçtır. Bizler de, sizlerin en iyi eğitimi almanız ve ilimizin eğitimdeki başarısının daha da artması için hep birlikte gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.

YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER ALINDI

Projenin kılavuz kitabını yazan İlhan Akın ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in de katıldığı okul ziyaretinde Samsun Valisi Zülkif Dağlı, ayrıca Okul Müdürü Aydın Yırtıcı’dan da Sıfır Atık Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.