Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Kavak ilçesinde Jandarma Komutanlığı ve Asayiş Komando Bölük Komutanlığı personelinin iftar yemeğine katıldı.

Vali Dağlı, Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, Samsusn İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever ve protokol üyeleriyle birlikte katıldığı iftar programında Mehmetçiklerle bir bir araya geldi.

samsun valisi mehmetçiklerle iftar açtı 1.jpg

İftar yemeğinde terörle mücadelede yıllardır büyük bir başarı ve azim gösteren Jandarma personelinin, kutsal vatan topraklarının her köşesinde aziz milletin huzuru ve devletin bekası için gerektiğinde hayatını ortaya koymaktan hiç bir zaman çekinmediğini ifade eden Samsun Valisi Zülkif Dağlı, yaptığı açıklamada, "Milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek adına mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet vererek, ilimiz kırsalında emniyet ve asayişin sağlanması için de büyük bir özveriyle görev yapan Jandarma personelimizin Ramazan ayını tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

samsun valisi mehmetçiklerle iftar açtı 2.jpg

İftarın ardından Mehmetçiklerle çay içerek sohbet eden Vali Dağlı, Kavak Asayiş Komando Bölük Komutanlığında görevli Uzman Çavuş İsa Koç'un memleketi Kırşehir'deki ailesiyle de cep telefonu aracılığıyla görüntülü görüşme gerçekleştirerek, annesi ve babasına hayırlı Ramazanlar diledi.

SAMSUN HABERLERİ İÇİN GÖZ ATIN.

samsun valisi mehmetçiklerle iftar açtı 3.jpg

samsun valisi mehmetçiklerle iftar açtı.jpg