Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Ankara Birlik Merkezi’nde Oda ve Borsa camiasını buluşturan etkinliğe Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Başkanlığı yapmış olan Cemil Çiçek, Ticaret Bakanlığı yapmış olan Hayati Yazıcı da katıldı.

70 BİN FİDAN DİKİLECEK

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu konuşmasında, camia olarak 70 yılda büyük bir yol kat ettiklerini anlattı. Yönetim Kurulu olarak 70’inci kuruluş yıldönümünü taçlandırmak adına 70’inci Yıl Hatıra Ormanı oluşturma kararı aldıklarını açıklayan Hisarcıklıoğlu, “Tam 70 bin fidan dikeceğiz. Camiamıza yakışan bu ormanı, ülkemize kazandıracağız. Böylece hem çevreye ve doğaya katkı verecek, hem de gelecek nesillere kalıcı bir miras bırakmış olacağız” dedi.

KARABÜK'E ŞEREF MADALYASI

70. yıl etkinliğinde ayrıca 10-20-30 yıl görev yapmış delege ve genel sekreterlere hizmet şeref belgesi ve plaketleri takdim edildi. Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük de, 30 yıl üzeri görev yapan genel sekreterler arasında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un elinden plaketini aldı.

"KUTLU OLSUN"

TOBB Başkan Yardımcısı ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak kutlamalarda yer alan Salih Zeki Murzioğlu, “Yönetim Kurulu’nda birlikte çalışmaktan büyük gurur ve onur duyduğum Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” şiarıyla çalışmalarını sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’mizin 70. Kuruluş Yıldönümü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” mesajı verdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.