Haziran ayınının sonuna yaklaşırken hava sıcaklıkları mevsim normellerine ulaştı.Meterolojinin aktardığı günlük verilere göre; "Samsun Tekkeköy hava durumu" nasıl olacak? sorusunun yanıtı haberimizde.

çarşamba hava durumu-82

SAMSUN TEKKEKÖY HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminlerine göre, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde hava durumunun 28 Haziran Salı günü parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar, öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli,hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 24 derece olacak.

SAMSUN HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Samsun'da hava durumunun bugün (27 Haziran Pazartesi) Samsun ili,parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar, öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli,hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 26 derece olacak.

METEOROLOJİ KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların Samsun, Ordu ve Kastamonu ile Sinop çevrelerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m²) olması bekleniyor. Kuvvetli yağış nedeniyle yaşanabilecek ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.