Haziran aynı yaşarken hava sıcaklıkları yükselmeye başladı. Yaz mevsiminin yüzünü gösterdiği şu günlerde sıcaklıklar mevsim normallerine yeni ulaştı.Meterolojinin aktardığı günlük verilere göre; "Samsun Tekkeköy hava durumu" nasıl olacak? sorusunun yanıtı haberimizde.

çarşamba hava durumu-69

SAMSUN TEKKEKÖY HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminlerine göre, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde hava durumunun 13 Haziran Pazartesi günü Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı,hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 28 derece olacak.

SAMSUN HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Samsun'da hava durumunun bugün (13 Haziran Pazartesi) Samsun ili,parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı,hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 27 derece olacak.

METEROLOJİ UYARISI KUVVETLİ YAĞIŞ

 Yağışların; Samsun ve Ordu'nun iç kesimleri ile Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN