Samsun'da Tarımsal Üretim Planlama Teknik Komitesi Vali Yardımcısı Şevket Cinbir başkanlığında toplanarak, hayvansal üretim planı ve su ürünleri üretim planı hazırlandı.

KOMİTE TOPLANDI

Samsun'da tarımsal üretim planlaması için oluşturulan teknik komite yıl sonu toplantısını valilik toplantı salonunda gerçekleştirdi. Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Tarımsal Üretim Planlaması çalışmaları kapsamında Samsun İli Tarımsal Üretim Planlama Teknik Komitesi toplantısı gerçekleştirildi. Vali Yardımcımız Şevket Cinbir başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Müdürümüz İbrahim Sağlam ve teknik komite üyeleri katıldı. Toplantıda komite üyeleri tarafından Samsun Hayvansal Üretim Planı ve Samsun Su Ürünleri Üretim Planı ile ilgili değerlendirmeler yapılarak Samsun Hayvansal Üretim Planı ve Samsun Su Ürünleri Üretim Planı hazırlandı." ifadeleri kullanıldı.

Samsunlular dikkat! Son gün 31 Mayıs Samsunlular dikkat! Son gün 31 Mayıs

ÖNEMLİ BİR ADIM 

Komitenin kurulması ve faaliyete geçmesiyle birlikte Samsun'da tarımsal üretimin daha etkin bir şekilde planlanması ve yürütülmesi için önemli bir adım atıldığı belirtildi.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.