Samsun’da sosyete pazarı denildiğinde İlkadım ve Atakum ilçelerindeki pazarlar öne çıkıyor. İlkadım’daki sosyete pazarı, daha önce İstasyon Mahallesi’nde sokak aralarında kurulurken trafik ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla Reşadiye Mahallesi Kapalı Semt Pazarı alanına taşındı.
İkinci el kıyafetler, antika ürünler ve farklı giyim seçenekleri arayan vatandaşlar pazarda alışveriş yapabiliyor.
SOSYETE PAZARI HANGİ GÜN KURULUYOR?
İlkadım Reşadiye Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda kurulan sosyete pazarı, her pazar günü 07.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.
SAMSUN SOSYETE PAZARI’NA NASIL GİDİLİR?
İlkadım’daki sosyete pazarına toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabiliyor.
-
Tramvayla: Meydan veya Gar duraklarında indikten sonra yaklaşık 5-8 dakikalık yürüyüşle pazara ulaşılabiliyor.
-
Otobüsle: 12, 19, 20, H1 ve R28 numaralı hatlar kullanılabiliyor. Gürbüz Camii veya Lise Kavşağı duraklarından pazara yürüyerek gidilebiliyor.
Vatandaşların yola çıkmadan önce toplu taşıma güzergâhlarını ve sefer saatlerini kontrol etmeleri öneriliyor.
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




