Samsun'da, deneyimlerini gelecek nesillere aktaran, eğitimde fark yaratan bir anlayışla yoluna devam edecek Yükselim Okulları ve TMF Bilimsel Kurs Merkezleri, yıllarını eğitime vermiş tecrübeli ve güçlü kadrosu, butik yapısı ile 2020-2021 eğitim-öğretim yılına hazır hale getirildi.

ÇAĞDAŞ VE EVRENSEL
Ulu Önder Atatürk'ün İlke ve İnkılapları doğrultusunda, geleneksel kültürünü özümsemiş, Cumhuriyet'in değerlerini önemsemiş, çağdaş ve evrensel kimlikli bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Yükselim Okulları, uzun yıllar devlet okullarında müdürlük yapmış ve son olarak da İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden emekli olan, hayatını eğitime adayan isim Necdet Bal'ı, Yükselim Okulları ve TMF Bilimsel Kurs Merkezleri Ortağı ve Genel Müdürü olarak bünyesine katarak daha da güçlendi. 

GELECEĞE HAZIRLIYORUZ
Ana sınıfından başlayarak ilkokul, ortaokul, lise olmak üzere öğrencilerin özgüvenleri yüksek, yenilikçi, yaratıcı öğretim yaklaşımları ile zenginleştirilmiş eğitim modelleriyle üniversiteye hazırlayan bir kurum olduklarını ifade eden Bal, "Tüm deneyim ve tecrübelerimizle Yükselim Okulları ve Bilimsel Kurs Merkezlerimizin eğitim kalitesini arttırmayı amaçlayarak, çocuklarımızı Atatürk İlke ve inkılapları doğrultusunda çok daha iyi bir geleceğe hazırlamaya çalışacağız" dedi.

YENİ DÖNEME HAZIRIZ
Pandemi dönemindeki sıkıntılı günlerde yüz yüze eğitimde yakaladığı başarıyı online platformlara da taşındığını söyleyen Bal, "Öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatlarına, sağlıklarını da göz önünde bulundurarak kesintisiz devam edebilmeleri için gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Okulumuzdaki ve kurs merkezlerimizdeki sınıflarımızı sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırladık. Hijyen kurallarını ise, önceki dönemlerimizde olduğu gibi pandemi döneminde de titizlikle uygulamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

BAŞARIYA KOŞUYORUZ
Yükselim Okulları'nın başarıdan başarıya koşmaya devam edeceğini sözlerine ekleyen Bal, "Bundan sonraki süreçte temennimiz, tüm dünya ve ülkemizdeki sıkıntılı günlerin geride kalması, çocuklarımızın yüz yüze sağlıklı bir şekilde eğitim alması yönündedir. Eğitim camiasında bulunan tüm arkadaş, eş ve dostlarımla 2020-2021 eğitim öğretim döneminde sağlıklı, verimli, başarılı bir yıl geçirmemizi diliyorum" dedi.

BAŞARININ ANAHTARI
Öte yandan Yükselim Okulları bünyesinde bulunan TMF Bilimsel Özel Eğitim Kursları, zengin ve özgün yayınlar, düzenli kazanım değerlendirme sınavları, soru çözüm günleri, tecrübeli öğretmen kadrosu, YÖS hazırlık sınıfları, kişiye özgü psikolojik danışmanlık, uzman rehberlik sistemi, okul destek programı, sınavlara yönelik stratejik çalışma yöntemleri ve dil sınıfları ile öğrencilere başarının anahtarını sunuyor. Samsun'un 56'lar ve Çiftlik mevkiinde bulunan özel eğitim kurslarında tüm sınıf ve etüt odaları sosyal mesafeye uygun olarak düzenlenerek, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerine olanak sağlıyor.