Karadeniz'in Süper Lig'deki tek temsilcisi Canik Belediyespor, servis aracı olmadığı için Beşiktaş ile evinde oynayacağı sezonun açılış maçına dolmuş ile gidecek

SERVİS ARACI YOK
Kadınlar Süper Ligi'ndeki Karadeniz'in tek temsilcisi Canik Belediyespor, yarın evinde oynayacağı Beşiktaş maçına kulüp servisi olmadığı için dolmuşla gidecek. Samsun'a yakışmayan bir durum ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Başkan Zafer Şimşek, "Sezonu yarın Beşiktaş maçı ile açıyoruz. 3 hafta sonrada Samsun'da Galatasaray'ı şehrimizde ağırlayacağız. Ancak ekonomik anlamda çok zor günler geçiriyoruz. Süper Lig ekibi olmamıza rağmen kulübümüzün bir servis aracı dahi yok. Sporcularımıza ve teknik heyetimize servis kiralayamadığımız için, maçlara dolmuş ile gelmelerini söylemek zorunda kaldık" dedi.

BİZLERİN AYIBI
Canik Belediyespor'un maçlara dolmuşla gidecek kadar zor durumda olduğuna dikkat çeken Başkan Zafer Şimşek, "Samsun'u 8 yıldır Süper Lig'de temsil eden bir takıma kimse destek vermiyor. Sponsorluk desteği, işletmelerce direk gider yazılabiliyor. Bu şehrin markasına neden kimse destek vermiyor gerçekten anlamıyorum. Çok üzücü bir durum. Karadeniz'in tek Süper Lig takımının bu duruma düşmesi, dolmuşla maçlara gelip gidecek sporcuların değil bizlerin ayıbı. Şehrimizi Süper Lig'de spor kentine yakışır şekilde temsil etmek için yetkililerden destek bekliyoruz" dedi.