Samsun'da fuar alanının yok olmasıyla birlikte yoğun şekilde ziyaretçi ağırlayan 'Samsun Sevgi Gölü' ailelerin unutulmaz akşam yemekleri için vazgeçilmez bir mekandır.

Samsun Sevgi Gölü 5.jpg

Gezmeye gelen büyük kalabalıkların ilgi odağı olan 'Sevgi Gölü' kuğuların göl içerisindeki eşsiz dansı ve özel aydınlatma ışıklarıyla unutulmaz bir atmosfer yaşatan bu yerde eğlencenin tadına varabilirsiniz. Sevgi Gölünün yakınında bulunan Hayvanat Bahçesi ve köprü ile aileniz ve sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

SAMSUN SEVGİ GÖLÜ

Özel yeme içme mekanları ve sahil yoluna bağlantılı yolları ile Doğu Park ve Batı Park arasında gezintiler yapabilirsiniz. Çay içme mekanlarında çay keyfi yapabilir, piknik alanlarında ailenizle unutulmaz hafta sonları geçirebilirsiniz.

Samsun Sevgi Gölü 6.jpg

SAMSUN SEVGİ GÖLÜ NEREDE?

Samsun il merkezi içinde yer alan göl, yapay bir şekilde, denizle kara aranda kalan bölgeye yapılmıştır. Samsun'un Doğu Karadeniz çıkısında bulunan bölgeye gidebilmek için özel aracınızı veya dolmuş ve minibüsleri kullanabilirsiniz.

Samsun Sevgi Gölü 54.jpg

SAMSUN SEVGİ GÖLÜNE NASIL GİDİLİR?

Samsun İl Merkezinden sahil yolunu takip ederek sevgi gölüne ulaşabilirsiniz. Direkt olarak Samsun'un merkezinden giriş yapmak isteyenler, Samsun Liman kavşağından ilerleyerek sahil yolunu takip edebilirler. Samsun İl merkezinden yürüyerek 10 dakika kadar bir sürede Sevgi Gölüne ulaşabilirsiniz.