Temmuz ayına giriş yaparken, Karadeniz yağmurları yerini güneşli havaya bıraktı. Sıcaklıklar mevsim normellerine ulaştı.Meterolojinin aktardığı günlük verilere göre; "Samsun Salıpazarı hava durumu" nasıl olacak? sorusunun yanıtı haberimizde.

hava durumu 1-1

SAMSUN SALIPAZARI HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminlerine göre, Samsun'un Salıpazarı ilçesinde hava durumunun 2 Temmuz Cumartesi parçalı ve çok bulutlu. İç kesimlerinde rüzgarın kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor,hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 28 derece olacak.

SAMSUN HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Samsun'da hava durumunun bugün (2 Temmuz Cumartesi) Samsun ili,parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. İç kesimlerinde rüzgarın kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor, hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 27 derece olacak.

METEOROLOJİDEN KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI 

Rüzgarın; Amasya ve Tokat geneli ile Samsun'un (Asarcık, Ayvacık, Salıpazarı, Havza, Kavak, Ladik ve Vezirköprü) ve Ordu'nun (Akkuş, Aybastı, Kumru, Korgan, Gölköy ve Mesudiye) iç kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına nedeniyle yaşanabilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.