Samsun'un İlkadım ilçesi Saathane Meydanında vatandaşlar, bugün çocuğunu kaybeden bir annenin feryatları ile irkildi. Öğleden sonra yaşanan olay anında, tesadüfen orada bulunan Samsun Medya Grubu ise tüm olup bitenleri görüntüledi.

Saathane Meydanında bulunan bir lokantadan çıkan anne, peşinden gelen küçük çocuğunun yanında olmadığını fark etti. Çocuğunu çıktığı lokantaya geri dönerek arayan anne çabaları sonuçsuz kalınca "Oğlum" diye bağırarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Çocuğunu kaybettiğini söyleyen anne, korku ve panik içinde "Üzerinde yeşil bir kazak vardı" diyerek sağa sola koşturmaya başladı.

Annenin durumunu gören vatandaşlarda kayıp çocuğu aramaya başlarken, bazı vatandaşlarda koşuşturarak üzerinde yeşil kazak olan bir çocuk aramaya başladı. Önce Saathane Meydanına doğru daha sonrada Subaşı tarafına koşuşturan annenin durumunu fark eden bir sivil poliste telsizden anons geçerek kayıp bir çocuk olduğunu bildirdi. Sivil polisin korku içinde oğlunu arayan anneden, bilgiler aldığı sırada vatandaşlar üzerinde yeşil kazak olan çocuğu bularak getirdi. Oğlunun bulunduğunu gören anne koşarak çocuğuna sarılırken göz yaşlarına boğuldu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.