Samsun'da zaman ve maliyet tasarrufuyla ekim! Bu yöntemle 150 dönüm 5 saatte ekiliyor Samsun'da zaman ve maliyet tasarrufuyla ekim! Bu yöntemle 150 dönüm 5 saatte ekiliyor

MADALYALAR VERİLDİ 

Türkiye Oryantiring Federasyonu Samsun İl Temsilciliği ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ortaklaşa düzenledikleri '14 Yaş Altı Samsun İl Yarışları' ile oryantiring sporunda madalya sahiplerini belirledi. Atakum Denizevleri sahilinde gerçekleşen müsabakalara, Atakum, Asarcık ve Havza’dan 52 sporcu katıldı. Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporculara madalyaları, Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Rahmi Kök ve antrenörleri tarafından takdim edildi.

PERFORMANSLARI TAKDİR TOPLADI

Samsun'un genç oryantiring sporcuları, gösterdikleri performansla takdir topladılar. Bu tür etkinliklerin gençlerin sporla buluşmasına olanak sağladığı belirtilirken, sporcuların yeteneklerini geliştirmeleri ve rekabet ortamında tecrübe kazanmaları önemseniyor. Bu başarılı organizasyonun ardından sporcular, ilerleyen yarışmalarda Samsun'u başarıyla temsil etmeye hazırlanıyorlar. Yapılan açıklamada dereceye giren sporcular tebrik edildi.

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.