PROJELERE DESTEK OLMAK İÇİN BAĞIŞLAYACAK

Atakum'daki Green Golf ve Tenis Kulübü'nde düzenlenen şenlikte ev ve iş yerlerinde yaptıkları ürünleri satışa sunan kadınlar, elde ettikleri geliri TEKNOFEST'in teknoloji yarışmasına katılacak öğrencilerin projelerine destek olmak için bağışlayacak.

ÇOCUKLARIN İHTİYAÇLARI İÇİN ETKİNLİKLER YAPILIYOR

Dernek başkanı Burcu Keskin, lösemili ve engelli çocukların tedavilerinin yanı sıra köy okullarındaki çocukların kışlık giyecek ve kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çeşitli etkinlikler yaptıklarını söyledi.

"PROJE MASRAFLARINI KARŞILAMAK İSTİYORUZ"

Bu yıl TEKNOFEST'in Samsun'da yapılacağını hatırlatan Keskin, "TEKNOFEST yarışmalarına katılacak öğrencilerin projelerini yapmalarına destek olmak istedik. Samsun'da özellikle TEKNOFEST'in teknoloji yarışmasına insansız hava aracı projesi ile katılacak İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin tüm proje masraflarını buradan elde edilen gelirle karşılamak istiyoruz." dedi.

"ÜÇ GÜN SÜRECEK"

Derneğin başkan yardımcısı Arzu Uslu ise TEKNOFEST'in Türkiye'nin uluslararası bir markası olduğuna işaret ederek, "Burada yarışan öğrencilerin ürettikleri projelerin ülke kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu kapsamda lise öğrencilerinin insansız hava aracı projesine destek olmak istedik. Samsun'da üretim yapan kadınlarımız da bu konuda bizlere destek oldu. Üç gün sürecek alışveriş şenliğinden elde edilecek gelir, öğrencilerimizin projesini tamamlamasına katkı sağlayacak." ifadesini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.