ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU

AK Parti İl Başkanlığı'nın koordinesinde ilçe gezilerine devam eden Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ladik, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde programlar gerçekleştirdi. Parti teşkilatları, belediye, mahalle ziyaretleri yapan Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 

EN İYİ HİZMET

AK Parti teşkilatlarının her zaman sahada vatandaşın yanında olduğunu ifade eden Yılmaz,  durmadan halka en iyi hizmet anlayışıyla çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

"HALKIN YANINDAYIZ"

Şehrin her bir noktasında gönül köprüleri kurmaya devam edildiğini, AK Parti'nin ayrımsız her kademesiyle halkın yanında olduğunu ifade eden Yılmaz, "İlçelerimizde teşkilatlarımızın çalışmalarına katkı veriyor, her bir vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Var olan gönül köprülerini daha da güçlendiriyoruz. AK Parti sahadan hiç bir zaman uzak kalmadı. Özellikle teşkilatlarımızın her kademesiyle ortaya koyduğu fedakarca çalışmalar için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"BAŞARILI OLAMAYACAKLAR"

Özellikle ülkenin kazanımlarının elinden alınması için her yolu deneyenlerin hiçbir zaman başarılı olamayacağının altını çizen Yılmaz, "Ülkemize yapılan dış ve iç dayatmalarla yıllardır mücadele ediyoruz. Kendi vizyon ve hedeflerimizden hiç bir zaman vazgeçmeyeceğiz. Milli ve yerli bir anlayışla büyük kalkınma sürecini Allah'ın izniyle devam ettireceğiz. Dünya'daki gelişmelere bağlı olarak ekonomi başta olmak üzere yaşanan tüm sorunlar atılan kararlı adımlarla gün gün gideriliyor. Cumhurbaşkanımız liderliğinde ortaya koyulan yol haritası, dik duruş, kararlı hamlelerle ülkemiz yeni başarı hikayelerini yazacaktır. Tüm kazanımlarımıza yeni kazanımlar eklenecektir. Yeter ki, birlik ve beraberliğimiz daim olsun." şeklinde konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.