"ÇOK ÇALIŞMAZSAK BAŞARAMAYIZ"

Vezirköprü, Asarcık ve Kavak ilçelerinde teşkilatla buluşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Elimizi taşın altına koymazsak, el ele vermezsek, çok çalışmazsak başaramayız" dedi. 

GÖNÜL BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

AK Parti İl Başkanlığı'nın koordinesinde ilçe gezilerine devam eden Yılmaz, Vezirköprü, Asarcık ve Kavak ilçelerinde programlar gerçekleştirdi. Parti teşkilatları, belediye, mahalle ziyaretleri yapan Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlçelerde gönül buluşmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Yılmaz, tüm milletvekillerinin, belediye başkanlarının, teşkilat üyelerinin, AK Parti'nin tüm kademelerinin sahada olduğunu kaydetti.
Türkiye'nin 2023 vizyonunu sağlam adımlarla sürdürdüğünü vurgulayan Yılmaz, hem siyasi hem de ekonomik adımlarla dünyanın en büyükleri arasında yer almak için büyük mücadeleler verildiğinin atını çizdi.

"HEPİMİZ KATKI VERMELİYİZ"

"Cumhurbaşkanımızın gece gündüz demeden ortaya koyduğu hizmet seferberliğine, hepimiz katkı vermeli" diyen Yılmaz, "Elimizi taşın altına koymazsak, el ele vermezsek, çok çalışmazsak başaramayız. Türkiye bir anda tüm kazanımlarını kaybedebilir. Onun için Türkiye için, halkımız için hepimiz öncü olacağız, ülkemizi daha ilerlere taşıyacağız. Rabbim hak ile hizmet edenledir" şeklinde konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.