Madeni ve Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, "2023 yılını yeni umutlarla karşılamaya hazırlanıyoruz. Yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı bir yıl olmasını gönülden dilerim" dedi. 

UMUDU BERABERİNDE GETİRİYOR

2023 beklentilerini dile getiren Aydın, "Ülkemizde ve dünyamızda birçok olayın yaşandığı hayatlarımıza izler bırakan bir yılı daha acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz. Girdiğimiz her yeni yıl yeni heyecan ve umudu beraberinde getirmektedir. 2023 yılının yeni başlangıçlara imza atacağımız bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm üyelerimizin ve halkımızın yeni yılını kutluyor, 2023 yılının ülkemize ve dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum" dedi. 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Esnaf ve sanatkarların her daim yanlarında olduklarını kaydeden Aydın, "Samsunumuz için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Esnaf ve sanatkarımızın tüm talep ve sorunların da takipçisiyiz. Odamıza üye olan esnaf ve sanatkarımızın sesi olarak var gücümüzle çalışmaya devam edecek, onların sesi olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynak: Nejla KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.