Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın'dan Birlik Mesajı! Genel Kurula Davet Var Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, yarın yapılacak genel kurul için birlik ve beraberlik mesajı vererek, tüm sanayi esnafını seçime davet etti

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, yarın gerçekleştirilecek genel kurul öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Aydın tüm esnafı genel kurula davet ederek, " Amacımız esnafımıza hizmet etmektir. Sonucu her ne olursa olsun hepimiz esnafız. Birbirimizi üzmeden, kırmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.

'AMACIMIZ HİZMET ETMEK' Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda amaçlarının hizmet olduğunu belirten Başkan Aydın, "Değerli esnaf ve sanatkar ağabeylerim, kardeşlerim; pazartesi günü odamız toplantı salonunda genel kurulumuzu icra edeceğiz. Seçimli gerçekleşecek genel kurulumuza ben Eyüp Aydın ve yine sanayimizde esnaf olan kardeşimiz Fatih Keleş aday olduk. İki aday olarak bayrak yarışında olacağız. Amacımız esnafımıza hizmet etmektir. Sonucu her ne olursa olsun hepimiz esnafız. Birbirimizi üzmeden, kırmadan yolumuza devam edeceğiz. Dedikodulara itibar etmeden her iki aday içinde hayırlı olmasını diliyor ve tüm üyelerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, esnafımızı seçime davet ediyorum" dedi.