LADİK KAYAK MERKEZİ NEREDE?

Samsuna bağlı Ladik ilçesinde bulunan Ladik Akdağ Kayak Merkezi, Ladik ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıktadır. Samsun merkeze ise 77 kilometre uzaklıktadır. Özel araçla ortalama 52 dakika sürmektedir.

KARIN TADINI ÇIKARMAK İSTEYENLER İÇİN: LADİK KAYAK MERKEZİ 

Kışın kayak yapmak isteyenlerin uğrak noktası olan Karadeniz'in en modern tesisi olan Ladik Akdağ Kayak Merkezi ziyaretçilerini bekliyor. Ladik Kayak Merkezi'ni kışın kayak yapmak için gelenlerin yanı sıra piknik yapmak isteyen günübirlikçilerde tercih ediyor. Hatta kış turizminin yanı sıra yaz turizmi içinde gözde mekan olarak adlandırılan Ladik Akdağ Kayak Merkezi'nde çim kayağı da yapılabiliyor. Bölgede bulunan tesiste konaklama imkanı bulan tesis görülmesi gereken bir yer olarak sizleri bekliyor.

OMÜ'lü profesör duyurdu: O bitkinin tescili alındı OMÜ'lü profesör duyurdu: O bitkinin tescili alındı

LADİK KAYAK MERKEZİNİN ÖZELLİKLERİ

Pist Uzunluğu=1360 metre
Telesiyej Direk sayısı= 16
Telesiyej Sandalye sayısı=84
Yükseklik Rakım=1450-1900 metre
Ulaşım=Samsun Ladik Arası 80 km

LADİK KAYAK MERKEZİ NEDEN TERCİH EDİLMELİ?

Akdağ kayak merkezi hem şehir merkezlerine yakın olması hem de ulaşımın kolay olması sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Etrafında çok fazla otel ve konaklama imkanı bulunmaktadır. Kar yağışı erken başladığı için güneşli havalarda bile kayak yapma imkanı bulunmaktadır. Fiyatlar uygundur ve ailenizle birlikte tatil yapmaya müsait bir ortam vardır.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.