WhatsApp Image 2022-04-13 at 17.30.57.jpeg

Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, şehrin tek uydu kanalı Kanal S'nin yayın hayatına başlamasıyla birlikte büyük bir eksikliğin giderildiğini belirterek, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile Kanal S Genel Yayın Yönetmeni Barış İpek ve ekibine teşekkür etti.

WhatsApp Image 2022-04-13 at 17.30.56 (1).jpeg

ÇALIŞMALARDA BAŞARI DİLEDİ

Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile Kanal S Genel Yayın Yönetmeni Barış İpek, Müdür Urhal'ı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kanal S'nin Samsun'a hayırlı olması temennisinde bulunan Urhal, "Basın yayın alanında, özellikle bir ilimizde bir televizyonun olmamış olması zaten büyük bir eksiklikti. Dolayısıyla sizin vasıtanızla bu boşlukta giderilmiş oldu" dedi.

WhatsApp Image 2022-04-13 at 17.30.56.jpeg

'BAŞARILI OLCAĞINA İNANIYORUM'

"Samsun'a hayırlı, uğurlu olsun" diyen Müdür Urhal, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kanal S'nin, özellikle kamuoyunun sağlıklı, doğru, objektif bir şekilde bilgilendirilmesi adına da, kamusal görevi yapma adına da, çok güzel, başarılı hizmetler yapacağına inanıyorum. Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun, Kanal S TV Genel Yayın Yönetmeni Barış İpek ve ekibine başarılar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin."

Esra VURAL-Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.