Kendisine yoğun ilgi gösteren Çarşambalıların sevgisinden çok memnun olduğunu söyleyen Karkucak; "Halkımın sevgisinden ve ilgisinden başka büyük bir güç tanımıyorum. Onların helal oylarıyla meclise gitmek nasip olursa gecemi gündüzüme katarak çalışacağımdan hemşehrilerimizin en ufak kuşkusu olmasın."dedi.

Seçimlerde sona yaklaşıldığını milletin sandıkta vereceği kararın en doğru karar olacağını belirten Karkucak; "Ben milletimin ferasetine inanmış birisiyim. Onlar ne diyorsa başımızın tacıdır. Saha da bizi hiç yanlız bırakmadılar inşallah sandıkta da bizleri yürekten destekleyeceklerine tüm kalbimle inanıyorum. Rabbim hepsinden razı olsun." diye konuştu. 

Samsun'da son bir aydır hem şahsına hem de partilerine büyük bir teveccüh oluştuğunu bundan da büyük bir memnuniyet duyduğunu sözlerine ekleyen Karkucak; "Biz inandık halkımızda şuna inansın ki İYİ Parti Samsun'da rekor bir oy alacak. Her arkadaşımız büyük bir özveri ile çalıştı emek verdi. Bunlar halkımız tarafından asla karşılıksız kalmayacak." diyerek sözlerini tamamladı.

ÖZCAN TEZCAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.