SAMSUN'UN YÜKSEK KESİMLERİ İÇİN KAR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan hava tahminine göre, akşam saatlerinde itibaren Samsun, Ordu, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

UYARI YAPILDI

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi “Kuvvetli yağışlara dikkat” uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi:

“Bölgemizde beklenen yağışların bu akşam saatlerinden itibaren; Samsun, Ordu, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların zamanla yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışına döneceği bekleniyor. Kuvvetli yağışlar nedeniyle ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan, yükseklerde buzlanma ve tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

SAMSUN VALİLİĞİ'NDEN UYARI

Öte yandan, Samsun Valiliği'nden yapılan uyarıda, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre; 11.04.2022 Pazartesi saat 18.00 ile 12.04.2022 Salı saat 06.00 arasında ilimizde sağanak ve kuvvetli yağış beklendiğinden, muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi 

SAMSUN HAVA DURUMU BUGÜN

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre (11 Nisan Pazartesi) bugün Samsun'da hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. Yağışlar akşam saatlerinden itibaren zaman zaman kuvvetli 24 derece olması bekleniyor

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.