Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinin parçalı ve zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde kıyı kesimlerinin puslu ve yer yer sisli, öğleden sonra Kastamonu'nun batı kesimlerinden başlayarak zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde Kastamonu ile Çorum'un kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 6 derece artması bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın kıyı kesimlerde güney ve doğulu, iç kesimlerde güney ve batılı yönlerden hafif, zamanla orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra iç kesimler ile Sinop ve Kastamonu kıyılarında yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların akşam saatlerinde Kastamonu ile Çorum'un kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (Su baskını, Yıldırım, Ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın kıyı kesimlerde güney ve doğulu, iç kesimlerde güney ve batılı yönlerden, öğle saatlerinden sonra iç kesimler ile Sinop ve Kastamonu kıyılarında yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) esmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAMSUN'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

704 shd ic.jpg

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.