Samsun Hentbol Kulübü’nde forma giyen, Eylül Akşan, Dila Çepni, Buse Gümüş, Mina Kılıçarslan, Nisan Çakar ve Selen Memiş milli takıma çağrıldı. Başkan Yardımcısı Gökhan Sarıyer,  mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, "Sporcularımızı en iyi noktaya ulaştırmak temel hedeflerimiz arasında yer alıyor" dedi. 

"ÇOK ÇABA SARFEDİYORUZ"

Samsun Hentbol Kulübü sporcularından Eylül Akşan, Dila Çepni, Buse Gümüş, Mina Kılıçarslan, Nisan Çakar ve Selen Memiş, U19 ve U17 Milli takımları kamp kadrosuna davet edildi. Samsunlu gençlerin milli takıma davet edilmesinden dolayı mutlu ve gururlu olduklarına değinen Başkan Yardımcısı Gökhan Sarıyer, “Yönetim ve teknik ekip olarak çok çaba sarf ediyoruz. Oyuncularımız Eylül Akşan, Dila Çepni, Buse Gümüş, Mina Kılıçarslan, Nisan Çakar ve Selen Memiş U-19 ile U-17 Milli Takımımıza davet aldı. Bu haberler bizleri çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. 

"HEDEF EN İYİ NOKTAYA ULAŞTIRMAK"

Hedeflerinin sporcuları en iyi noktaya ulaştırmak ve anlık değil köklü bir gelişim istediklerinin altını çizen Sarıyer, “Bizim için başarı sadece alacağımız sonuçlar değil. Her birinin ulaşabileceği en iyi noktaya ulaştırmakta temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Yani anlık başarıdan ziyade köklü bir gelişim hedefliyoruz. İki yıl içinde herkesin beğenisini kazanan, Türk Hentbol'una katkılar sağlayacak sporcular yetiştirmek istiyoruz. Hocalarımıza göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyor, kızlarımıza milli takımda başarılar diliyorum” dedi.

Haber Kaynak: Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.