Yağışlı ve soğuk hava etkisini sürdürürken sıcaklıkların ne zaman artacağı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Samsun'daki 6 Mayıs Cuma gününün (yarın) hava tahmin raporunu paylaştı. İşte Samsun'un yarınki hava durumu...

SAMSUN HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kastamonu, Sinop ve Samsun'un kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli ila çok kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeybatıdan orta kıyılarda yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi beklenmektedir.
UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yarın beklenen yağışların; Kastamonu, Sinop ve Samsun çevrelerinde yerel kuvvetli, Kastamonu'nun Doğanyurt, İnebolu, Bozkurt, Abana ve Çatalzeytin ilçeleri ile Sinop'un batısında (Türkeli, Ayancık, Erfelek) kuvvetli kuzey yönlü rüzgarla birlikte, çok kuvvetli (toplamda 40-75 kg/m2, yer yer 51-100 kg/m2) olması bekleniyor. Sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır..

6 MAYIS CUMA SAMSUN HAVA DURUMU 

Samsun'da 6 Mayıs Cuma günü (yarın) çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı olacak. Hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 13 derece olacak. 
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.