Mayıs ayını  yaşadığımız ,yaz mevsiminin kendini belli etmeye başladığı şu günlerde sıcaklıklar mevsim normallerine yeni ulaştı.İnternet kullanıcıları,"Samsun Vezirköprü hava durumu" başlığıyla aramalar gerçekleştiriyor.

SAMSUN VEZİRKÖPRÜ HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminlerine göre, Samsun'un Vezirköprü  ilçesinde hava durumunun 19 Mayıs Perşembe günü Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar yer yer kuvvetli hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 16 derece olacak.

SAMSUN HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Samsun'da hava durumunun bugün (19 Mayıs Perşembe) Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar yer yer kuvvetli hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 14 derece olacak. Meteorolojiden yapılan uyarıya göre, Yağışların; Samsun, Amasya, Çorum, Tokat ve Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, lokal su baskını, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.