Eğitime yaptığı yatırımlara her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Başkan Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından yapımı gerçekleştirilen Menderes Anadolu Lisesi halı sahasının açılışın eğitim, sanat ve sporun önemini vurguladı.

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Menderes Anadolu Lisesi halı sahası düzenlenen törenle açıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen açılış törenine, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hıdır Dağaşan, meclis üyeleri, daire ve okul müdürleri, muhtarlar, dernek, STK ve siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Ahmet Sak, “Belediye başkanımıza ve ekibine mahallemizde gerçekleştirdiği bu güzel projelerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Okul Aile Birliği Başkanı Bülent Burmaoğlu konuşmasında, “Eğitime, okullara ve çocuklara yapılan yardım, onların geleceğe yetişmesi adına, ülkemizin geleceği adına büyük katkılar sağlayacağını bizler biliyoruz. Bu konuda destek veren, yatırım yapan herkese minnettarız” sözlerini kaydetti.

Nazilli Belediyesi olarak eğitime verilen desteğin devam edeceğini vurgulayan Başkan Alıcık, “Eğer lider ülke Türkiye diyorsak, bu lider Türkiye’nin evlatları arkada duran gençlerimiz. Bu çocuklar geleceğimizin mimarı, mühendisi, belediye başkanı olacaklar. Bu evlatlarımız ülkemize sahip çıkacak. Burada spor yapıp sağlıklı olacaklar. Nazilli Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Her konuşmamda dile getiriyorum. Bir ülkenin gelişip büyümesi ancak eğitime yaptığı yatırımlarla olur. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza ve okulumuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açılış duasının okunmasının ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, öğrencilerle top oynadı. Kaleye geçen Altıntaş Mahalle Muhtarı Şükrü Ustaoğlu’na Başkan Alıcık’ın şut çektiği anlar renkli görüntülere sahne oldu.

Program sonunda, Okul Müdürü Ahmet Atay Başkan Alıcık’a Menderes Anadolu Lisesi forması hediye etti.