Samsun Canlı Haber TV ekranlarından, Yılport Samsunspor- Trabzonspor hazırlık maçı öncesinde ve sonrasında yaşanacaklar canlı olarak aktarılacak.

BAŞKAN YILDIRIM SAMSUN'A GELİYOR

TFF 1. Ligde şampiyonluk peşinden koşacak olan Yılport Samsunspor lig öncesi hazırlık maçında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 18.00'da oynanacak mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Yine Samsun Canlı Haber TV ekranlarından maç öncesi ve sonrası röportajlar ekranlarda olacak. Savicevic, Freddy Plumain, Edwin Gyasi, Guy Serge Yameogo ve Kerem Can Akyüz gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Kırmızı-Beyazlılar bu maçla birlikte eksikliklerini görme imkanı da bulabilecek. Başkan Yüksel Yıldırım'da karşılaşma için bugün özel jetiyle Samsun'a gelecek.

STADYUMUN NABZI CANLI HABER TV'DE TUTULACAK

Yılport Samsunspor A.Ş ile Trabzonspor arasından oynanacak hazırlık maçı öncesinde ve sonrasında yaşanacaklar Samsun Canlı Haber TV ekranlarından canlı olarak aktarılacak. Samsun Canlı Haber Tv ekranlarından, koronavirüs nedeniyle 19 Mayıs Stadı'na gelemeyen taraftarlara yaşanacaklar canlı olarak an be an aktarılacak. Sürpriz konukların olacağı canlı yayında stadyumun nabzı bu özel yayında tutulacak.