Tekkeköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Kurulu, Tekkeköy Düğün Salonu'nda 91 üyenin 74'ünün katılımıyla açık oylama ile gerçekleştirildi.  Tekkeköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetimi'nde 20 yıldır görev yapan mevcut başkan İsmail Uslu, oy birliği ile güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. 

KAYGILARIMIZ VAR

Çalışmaya devam edeceklerini bir yandan da ekonomide sorunlar olduğunu belirten Başkan Uslu, " Kooperatifimizi bir fabrikaya benzetiyorum. Sürekli çalışıyoruz ve ülkemize kazandırıyoruz. Bizim temel ilkemiz; kardeşçe, dostça yolumuzda ilerlemek. Gelecek yıllar için birçok planımız var ama bunun yanı sıra kaygılarımız da fazla. Gördüğüm kadarıyla neredeyse her şey yüzde 70-80 zamlandı.Ancak nakliyelerden alınan ücret ne yazık ki buna ayak uyduramadı. Fiyatlar oldukça düşük" dedi.

MÜCADELE SÜRECEK

Daha iyi çalışma şartları için mücadele edeceklerini belirten Uslu, "Bir TIR lastiği 3 bin lira civarında ama bir nakliyeden alınan ücret bunu dahi karşılayamıyor. 20 yıldır yönetimin içindeyim ve hep daha iyi şartlarda çalışılabilmesi için mücadele ettim. Etmeye de devam edeceğim. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Üyelerimizin gönlü rahat olsun. Onlar için çalışmaya devam edeceğim. Allah izin verirse bu yolda anlımız ak bir şekilde devam edeceğiz. Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Tekkeköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen İsmail Uslu'nun yanı sıra, Başkan Yardımcısı Hakan Kakal, Mühasip Üye İsa Altıok, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Ali Geyik ile Hüseyin Saka oldu.