Samsun'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sonrası caddeler göle dönerken, bodrum katlarını su bastı. Hayatı felç eden sağanak yağış nedeniyle bazı istasyonlar arasında yolculu tramvay seferi yapılamadı.İnternet kullanıcıları yarın da sağanak yağışın etkili olup olmayacağını araştırıyor. Samsun'da yarın hava nasıl olacak? İşte detaylar... 

AW654095_01

SAMSUN HAVA DURUMU YARIN

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre, sağanak yağışlar hafta boyunca etkisini sürdürecek. Samsun'da yarın da (26 Haziran Pazar) gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

AW653918_01 (1)

SAMSUN'DA HAVA DURUMU BUGÜN NASIL OLACAK?

Öte yandan, Samsun'da hava durumunun bugün, Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli 26 derece olması bekleniyor. 

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda ise şu ifadelere yer verildi;

Yağışların, Samsun, Sinop ve Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli, Kastamonu’nun kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Hafta boyunca ise en yüksek sıcaklığın 25, en düşük sıcaklığın ise 17 derece dolaylarında olacağı öngörülüyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.