Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre Samsun Hava Durumu (26 Haziran Pazar) bugün Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetli.

Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu ve Amasya ile Tokat'ın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), akşam saatlerinden itibaren Kastamonu'nun kuzey kesimleri ile Sinop'un batı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.

RÜZGAR: Batı ve kuzeybatılı yönlerden orta kuvvette, Kastamonu ve Sinop ile Samsun'un batı kesimlerinde zaman zaman kuvvetli (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu ve Amasya ile Tokat'ın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), akşam saatlerinden itibaren Kastamonu'nun kuzey kesimleri ile Sinop'un batı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAMSUN HAVA DURUMU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.