Samsun'da TEKNOFEST Karadeniz'e sayılı günler kalırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın etkinliklere katılması bekleniyor. AK Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu, "Cumhurbaşkanımızı Samsun'da ağırlamaktan onur duyacağız" dedi.

DETAYLAR PAZARTESİ GÖRÜŞÜLECEK

Aksu, Samsun'da 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında yapılacak TEKNOFEST etkinliklerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile ilgili detayları, pazartesi günü yapılacak il başkanları toplantısında görüşeceklerini söyledi.

"SİYASET ÜSTÜ BİR KONU"

TEKNOFEST'in siyaset üstü olduğunu belirten Aksu, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız gelecek. Pazartesi günü il başkanları toplantısı olacak. Detayları burada değerlendireceğiz. Bizim TEKNOFEST'e siyaset üstü bir bakış açımız var. Tüm siyasi partiler ve Samsunluların ev sahipliğinde, gelecek misafirleri ağırlayacağız. Daha önceki TEKNOFEST etkinliklerine Cumhurbaşkanımız katıldı, Samsun'a da katılacağını öngörüyoruz. Zamanı ve tarihini T3 Vakfı açıklayacaktır. Cumhurbaşkanımızı Samsun'da ağırlamaktan onur ve mutluluk duyayacağız. Ayrıca Samsun, Cumhurbaşkanımızı çok özledi. Muhtemelen TEKNOFEST sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı büyük bir miting ile Samsunlular ile buluşturmak istiyoruz" dedi.

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.