Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Valiliği görevine başlayan Ali Yerlikaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yerlikaya, Gaziantep’te görev almasından mutluluk duyduğunu söyledi. Gaziantepli sanayicilerin ülke ekonomisinin gelişmesi yönünde üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirten Yerlikaya, sanayicilere ülke ekonomisine sağladıkları katkı sebebiyle teşekkür etti.
Gaziantepli sanayiciler olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Konukoğlu ise, “Sayın Valimize öncelikle kentimize ‘hoş geldiniz’ diyoruz. Gaziantep Sanayi Odası olarak kentimizin başarısı için kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
Gaziantep’in başarısındaki en büyük faktörün “ortak akıl” olduğunu kaydeden Konukoğlu, “Gaziantep hızla gelişen ve büyüyen ve hedefleri olan bir şehir. İnşallah bu hedeflerimize Sayın Valimizin önderliğinde ve himayelerinde hep birlikte ortak akılla, Gaziantep için çalışmaya devam edeceğiz. Gaziantep güzel işlerle anılmaya devam edecek" diye konuştu.
Ziyarete, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Ünverdi ve Cevdet Akınal ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ferhan Sağım, Murat Kökoğlu, Ali Özpolat, Aykut Erkent, Mustafa Özgüler, Yıldırım Mermer, Ercan Sayın ve Genel Sekreter Kürşat Göncü de katıldı.