Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin Arapgir’de konuşarak, “7 Haziran tarihinde Malatya, gereken duruşu sergileyecek” dedi.
7 Haziran genel seçimleri kapsamında gidilmedik ilçe bırakmayacaklarını söyleyen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, son olarak partililerle birlikte Arguvan ilçesini ziyaret etti. AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin Arguvan ilçesine bağlı Atmaca, Güveçli, Çevreli, Hakverdi, Tatkınık ve Yürektaşı mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi. Mustafa Şahin gezi sırasında Arguvanlılarla sohbet etti, sorun ve talepleri dinledi.
“EN BÜYÜK KAZANIMLARIMIZDAN BİRİ”
Arguvan ilçe ziyareti sırasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Bölge insanlarımızın taleplerini dinledik. Bugüne kadar muhtarlarımızla iletişim kanallarımız sürekli açıktı. AK Parti’nin en büyük kazanımlarından biri de muhtarlarımızla sağladığımız diyaloglardı” dedi.
“7 Haziran seçimleri bizim için bir kırılma noktası olacak” diyen AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “AK Parti’nin bileğini bugüne kadar bükemedikleri gibi bundan sonra da bükemeyecekler. Önümüzdeki 4 yıl içerisinde birtakım düzenlemeler yapacağız, yeni bir anayasayla eşit fırsatlar sunacağız. Ancak ne zaman güzel bir şey yapmak istesek birileri çıkıp bu yeniliklerle insanlarımızın buluşmasını engellemeye çalışıyor. 7 Haziran günü Malatya’nın gereken duruşu sergileyeceğini, millete karşı bir duruş sergileyenlerin ise gereken cevabı alacağını ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.